
آخرین کشوری است که ارزهای دیجیتال را برای دور زدن تحریمهای ایالات متحده مورد بررسی قرار داده کوبا است. این خبر را در روز ۳ جولای (۱۲ تیر) رویترز به نقل از دولت این کشورمنتشر کرد.
به نقل از کویندسک و با استناد به گزارش SBS، حزب کمونیست کوبا در شبکه ی تلویزیونی که وابسته به دولت بود اعلام کرد که ارزهای دیجیتال را به عنوان قسمتی از طرح جدید دولت برای بالارفتن درآمد یک چهارم جمعیت کشور و بهبود ساختار بازار را مد نظر گرفته است.
احتمال میرود که این حرکت از متحد کوبا یعنی ونزوئلا تاثیر گرفته است که سال قبل «ارز دیجیتال پترو» را راهاندازی کرد. در گزارشی که انتشار داده شده معلوم نشده که کوبا قصد راهاندازی توکن خود را دارد و یا در جستجوی گزینههای جایگزین است.
کوبا نیز مانند ونزوئلا تحت تحریمهای سختگیرانه ی ایالات متحده است. علاوه بر این به علت بروز بحران اقتصادی و سیاسی در ونزوئلا، مقدار کمکرسانی این کشور به کوبا کاهش بسیاری داشته است.
رئیسجمهوراین کشور، میگل دیاز کانل، در اطلاعیه تلویزیونی اعلام کرد که نقشه استفاده از ارز دیجیتال برای افزایش عرضه و تقاضای ملی و رشد اقتصادی طراحی شده است.
این طرح دولت دستمزد کارمندان دولت، رسانههای دولتی و خدمات اجتماعی را نزدیک به ۲ برابر افزایش خواهد داد و همچنین حق بازنشستگی را هم بیشتر کرده است.
اینگونه به نظر میرسد دولت امید بسیاری به ارزهای دیجیتال دارد. ونزوئلا همچنان برای اینکه بتواند به صورت رسمی توکن خود را در سطح بینالمللی عرضه کند موفق نشده است ، با اینکه در سالی که گذشت در اوپک آن را به عنوان روش خرید نفت خود معرفی کرده بود.
رئیس جمهور آمریکا ، دونالد ترامپ، بعد از اینکه پترو را راه اندازی کرد سریعاً دستور قرار گرفتن پترو در لیست داراییهای تحت تحریم را صادر نمود.
یکی از بانکهای روسیه در حدود ۳ ماه گذشته، به این علت که تحریم های آمریکا را زیر پا گذاشته بود و همچنین برای رساندن خدمات مالی به پترو، تحت تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا قرار گرفت.